qui som

qui som

L’Associació Diagonal Barcelona va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de representar i defensar els interessos dels seus associats,comerços, establiments de restauració i altres serveis professional, per tal de dinamitzar l’activitat econòmica i associativa i ser un element de millora econòmica i social, tot promovent activitats de dinamització comercial. Treballem per assolir tots aquests objectius a través d’un procés de transformació de l’avinguda i la seva imatge per esdevenir un espai obert i renovat de referència a Barcelona i amb projecció nacional i internacional tot posant en valor aquest espai únic.

 

què fem

L’actual junta de l’entitat, que presideix l'Associació Diagonal Barcelona des de 2017, té com a principal missió dinamitzar, consolidar i recolzar l’activitat econòmica dels establiments de l’avinguda Diagonal i la seva àrea d’influència. Participem de diverses entitats de promoció de la ciutat, el comerç i el turisme. Actuem com entitat que defensa els interessos dels nostres associats tot actuant com interlocutor i mediador entre establiments, altres entitats i administracions. Aportem valor afegit als nostres associats mitjançant les accions necessàries, els representem i defensem els seus interessos davant l’administració i altres organismes públics i privats. Vetllem per una Diagonal més neta, ordenada i segura, en col·laboració Permanent amb

us donem la benvinguda

salutació del president de Diagonal Barcelona

En nom de Diagonal Barcelona, la junta directiva, i tots els seus associats, us donem la benvinguda a una de les avingudes amb més història de la nostra ciutat.

 

Aquesta Diagonal que ha viscut grans canvis, però que segueix acollint una mostra única d’arquitectura ambedificis emblemàtics que acullen una acurada selecció d’establiments comercials i de restauració. Gaudim d’un tram de Diagonal reformada, un espai immillorable per passejar, badar, comprar i menjar en un dels seus nombrosos espais de restauració i treballem per continuar la reforma en altres trams. 

 

Som l’entitat que defensa la Diagonal, la seva activitat econòmica, el seu urbanisme, la seva neteja, la seva seguretat.

 

Sou benvinguts i benvingudes! 
Jordi Lansac

l’equip de diagonal barcelona

junta directiva

President.                        Jordi Lansac. Hotel Wilson
Adj. presidència.             Teresa Guirado. Fundació Colet
Vicepresident.                 Pau López. Pilma
Secretari.                         Rafael Grau. Rosbel
Vocal.                               Elisabeth Galvany. Ego
Vocal.                               Pep Esteva. The Outpost
Vocal.                               Margarita Farga. La Farga
Vocal.                               Gemma Grau. Grau Barcelona
Vocal.                               Lluís Vendrell. Unión Suiza

equip executiu

Gerent.                             Àlex Miró Pujadas