Presentació corporativa Associació

L’Associació Diagonal Barcelona es va constituir l’any 2010 amb l’objectiu de representar i defensar els interessos dels seus associats, comerços, establiments de restauració i altres serveis professional, per tal de dinamitzar l’activitat econòmica i associativa i ser un element de millora econòmica i social, tot promovent activitats de dinamització comercial.

L’actual junta de l’entitat, que presideix l’Associació Diagonal Barcelona des de 2017, té com a principal missió dinamitzar, consolidar i recolzar l’activitat econòmica dels establiments de l’avinguda Diagonal i la seva àrea d’influència per tal de convertir-lo en un espai de referència a Barcelona i resta del territori, mitjançant aquelles accions i mesures que es decideixin oportunes, tot actuant com interlocutor i mediador entre establiments, altres entitats i administracions.

Treballem per assolir tots aquests objectius a través d’un procés de transformació de l’avinguda i la seva imatge per esdevenir un espai obert i renovat de referència per al comerç, la restauració, el lleure i altres activitats professionals tot aprofitant els nous espais sorgits de la remodelació de la Diagonal.

LES NOSTRES ACTIVITATS PERIÒDIQUES PER ALS ASSOCIATS

  • Jornades de comerç

Diagonal Barcelona té programades diferents jornades de comerç durant l’any en les que treballem diferents àmbits professionals però també socials com poden ser les noves tecnologies, el medi ambient, la igualtat de gènere o el consum responsable.

 

  • Afterworks

Trimestralment organitzem un petit refrigeri vespertí per poder tenir un intercanvi d’idees amb els nostres associats. Aquestes reunions informals serveixen per conèixer millor les preocupacions o les noves iniciatives dels comerços de la Diagonal

 

  • Canals de comunicació de Diagonal Barcelona

Actualment Diagonal Barcelona compta amb una pàgina web, presència en diferents xarxes socials i una revista mensual d’actualitat en el comerç adreçada a tot el públic en general.

 

  • Col·laboracions en altres canals

Diagonal Barcelona participa en Barcelona Oberta i en Barcelona Turisme a fer difusió de la nostra avinguda com a eix comercial. És per aquest motiu que estem presents en diferents àmbits relacionats amb el turisme i la promoció econòmica de les nostra ciutat i dels seus eixos comercials.

 

  • Programació d’esdeveniments

Actualment a Diagonal Barcelona estem treballant en el projecte de diferents actes i esdeveniments per celebrar-se a la nostra avinguda relacionats amb cadascun dels àmbits temàtics que tot seguit us volem explicar…