Associació Diagonal Barcelona | Associació Diagonal Barcelona
16204
page-template-default,page,page-id-16204,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default

Associació Diagonal Barcelona

L'associació Diagonal Barcelona

La Diagonal és un dels eixos comercials capdavanters de Catalunya on els comerços i les empreses que en formen part contribueixen al fet que sigui reconeguda més enllà de les nostres fronteres. Per això l’associació centra els seus esforços a proposar solucions a les necessitats dels nostres associats. 

Que fem

Que fem

Des de l’Associació Diagonal Barcelona fem del nostre dia a dia la dinamització i el recolzament a l’activitat econòmica dels comerços i empreses de l’Avinguda de la Diagonal de Barcelona perquè aquesta sigui l’espai de referència a la nostra ciutat i al nostre país.

Els nostres valors

Hover Box Element

Treballem amb l’excel·lència en el comerç, la restauració i els serveis per significar-la com a referent del nostre eix comercial. Som un espai de comerç i també de convivència amb una clara vocació veïnal i de fer de l’espai públic un lloc de trobada, de diàleg i de ciutadania. 

Com ens organitzem

Estructura de l'associació

Treballem per ser part de l’èxit de cada establiment i per això proposem campanyes comercials i accions dinamitzadores del nostre comerç. L‘associacionisme és una força cabdal per a poder incidir i decidir en les polítiques comercials de la nostra ciutat.