Associació Diagonal Barcelona | Associació Diagonal Barcelona
16204
page-template-default,page,page-id-16204,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_from_right,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive,elementor-default

Associació Diagonal Barcelona

 La Diagonal és un dels eixos comercials capdavanters de Catalunya i els comerços i empreses que en formen part contribueixen al fet que sigui reconeguda més enllà de les nostres fronteres. Per això l’Associació centra els seus esforços a proposar solucions a les necessitats de cadascun dels nostres associats.

Des de l’Associació Diagonal Barcelona fem del nostre dia a dia la dinamització i el recolzament a l’activitat econòmica dels comerços i empreses de l’Avinguda de la Diagonal de Barcelona perquè aquesta sigui l’espai de referència a la nostra ciutat i al nostre país.

 

Cadascun dels nostres associats compta amb nosaltres perquè siguem un punt d’informació sobre els tràmits referents a l’activitat econòmica i per oferir-los solucions. Perquè sabem que la seva principal missió és estar al servei dels seus clients, nosaltres estem al seu servei.

Treballem per ser part de l’èxit de cada establiment i per això proposem campanyes comercials i accions dinamitzadores del nostre comerç. L‘associacionisme és una força cabdal per a poder incidir i decidir en les polítiques comercials de la nostra ciutat.