ASSOCIACIÓ DIAGONAL BARCELONA

ASSOCIACIÓ DIAGONAL BARCELONA

L'ASSOCIACIÓ DIAGONAL BARCELONA

L’Associació Diagonal Barcelona es va constituir l’any 2010 amb l’objectiu de representar i defensar els interessos dels seus associats, comerços, establiments de restauració i altres serveis professional, per tal de dinamitzar l’activitat econòmica i associativa i ser un element de millora econòmica i social, tot promovent activitats de dinamització comercial.
L’actual junta de l’entitat, que presideix l’Associació Diagonal Barcelona des de 2017, té com a principal missió dinamitzar, consolidar i recolzar l’activitat econòmica dels establiments de l’avinguda Diagonal i la seva àrea d’influència per tal de convertir-lo en un espai de referència a Barcelona i resta del territori, mitjançant aquelles accions i mesures que es decideixin oportunes, tot actuant com interlocutor i mediador entre establiments, altres entitats i administracions.

No Comments

Post A Comment